Slovenija
| Aktualno | Članki | Fotogalerija | Zemljevid strani | Povezave |
Aktualno

Očiščevalna akcija

Polhov Gradec, 30.3.2016

Posameznike, družine, društva in druge, da se pridružite čistilni akciji, ki bo v soboto, 2. aprila 2016, s pričetkom ob 9. uri.Koordinatorji po posameznih vaseh bodo predsedniki vaških skupnosti oz. predsedniki/predstavniki posameznih društev, ki bodo na zbirnih mestih.

Seznam zbirnih mest po vaških skupnostih je objavljen na občinski spletni http://www.dobrova-polhovgradec.si/prireditve.asp?id=1609.

Iz našega okolja bomo pobrali pločevinke, vrečke, steklenice in drobni material. Zbrane odpadke se pobira in ločuje v ustrezne vrečke, ki se jih odloži na obstoječih ekoloških otokih po vaseh.

Večjih kosovnih odpadkov se ne pobira. V naravi najdeno mesto kosovnega odpada lahko javite na KS Polhov Gradec.

Vabimo vas, da se v čim večjem številu pridružite akciji in skupaj poskrbimo, da bo naša in vaša vas lepa in urejena.

 

 

 

Pustovanje 2016

Vabljeni na veselo pustovanje, ki bo v Kulturnem dobum Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu v soboto 6.2.2016.

Maškare se zberemo na avtobusni postaji ob 17.00, nato pa v povorki odrinemo do kulturnega doma, kjer nas najprej čaka zabavna igrica za najmlajše, nato pa sledi ples in rajanje. Ko bodo najmlajše maškare že pridno spale, pa vabimo vse odrasle maske na pustni ples v gostilno Pograjski dom, kjer bomo ob zvokih DJ Janija izbrali najboljšo masko ter se naplesali do jutranjih ur. 

 

Koncert dalmatinskih klap

Najstarejša delujoča dalmatinska klapa SRDELA iz Makarske ponovno z nami. Tokrat na Martinovo soboto, 14.11.2015 ob 19.00 v Kulturnem domu Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu.