Slovenija
| Aktualno | Članki | Fotogalerija | Zemljevid strani | Povezave |
Aktualno

Koncert vokalne zasedbe Svetlice

Turistično društvo Polhov Gradec vas vabi na koncert ženske Vokalne skupine SVETLICE, ki bo v nedeljo 1. februarja ob 18h v cerkvi Svetega Petra v Dvoru pri Polhovem Gradcu.

 


Na predvečer svečnice vam bo dvanajst pevk, skupaj s spremljajočimi instrumentalisti, predstavilo božično zgodbo z naslovom »Spet zasije«. Z njihovim prvim koncertom vam želijo  podeliti delček topline in svetlobe, da skupaj z vami zazvenijo besede »Spet zasije in zapoje. In srce je polno upanja, saj ljubezen znova se rodi. Ljubezen še živi.«. Vabljeni.

 

Čistilna akcija v kulturnem domu

V kulturnem domu Jakoba Trobca smo se v soboto 17. januarja 2015 zbrali posamezniki iz vseh društev, ki delujejo v kraju in uporabljajo dvorano, z namenom, da očistimo dvorano in jo pripravimo na aktivnosti, ki se bodo dogajale v letu 2015.

Akcija je potekala od 9ih dopoldne do poznih popoldanskih ur. Počistili smo vse prostore, umaknili odvečne rekvizite, kulise, stare neuporabne peči in vse ostalo, kar ni imelo več prave funkcije. Kar bi utegnilo nekoč biti uporabno smo pospravili na podstreho, ostalo je končalo na treh prikolicah, ki so romale na deponijo. Izkoristili smo priložnost in na novo uredili ter pobelili tudi prostore krajevne skupnosti ter sejne dvorane v drugem nadstropju.

Organizator očiščevalne akcije je bila KS Polhov Gradec, za malico je poskrbela lastnica dvorane, župnija Polhov Gradec, udeleženi smo bili predstavniki naslednjih društev in organizacij: KS Polhov Gradec, Dramsko društvo Neptun, TD Briše, TD Polhov Gradec, OŠ Polhov Gradec ter ostali ...

Obsežnejši članek bo objavljen v februarski številki Našega časopisa.


 

Dalmatinska klapa Srdela

Vabljeni na večer dalmatinskih napevov s klapo Srdela iz Makarske. V Kulturnem domu Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu bodo nastopili 6. decembra 2014 ob 19.00. Se vidimo.
 

Srdela