Slovenija
| Aktualno | Članki | Fotogalerija | Zemljevid strani | Povezave |
Aktualno

Pograjski golaž med najboljšimi

Polhov Gradec, 9.6.2015

V soboto 6. junija 2015 smo se člani Turističnega društva Polhov Gradec udeležili tekmovanja v kuhanju hribovskega golaža, ki ga je organiziralo TD Kurešček v sklopu Festivala Kurešček.

Tekmovalo je 16 ekip, od katerih smo zasedli odlično 4. mesto. Prijetno vzdušje na prireditvi je bil dovolj velik razlog, da smo se odločili tudi v prihodnje sodelovati na tekmovanju.

 

 

 

Srečanje na Gori

Polhov Gradec, 1.6.2015

Pesem združuje ljudi. Misel, ki velja še danes. To dokazuje tudi vsakoletno srečanje pevcev na Polhograjski gori. Pevski praznik, ki ga letos premierno organizira Turistično društvo Polhov Gradec, se bo zgodil že 21. po vrsti. Toplo vas vabimo na 21. Srečanje na Gori, ki bo 7. Junija na znani lokaciji.

Pevci se dobimo na Gori ob 11. uri, prireditev pa se bo začela ob 12. uri. Za vse tiste, ki se na Polhograjsko goro odpravljate prvič – z AP v Polhovem Gradcu se z zmernim korakom vrh osvoji v 1 uri in 15 min. Za tiste, ki vam je gora previsok cilj, pa bo organiziran prevoz  z AP v Polhovem Gradcu. Za veselo razpoloženje, prijetno druženje, pevsko malico in tekočo osvežitev bo poskrbljeno!Pustovanje 2015

Vabljeni na VELIKO PUSTOVANJE, ki bo v soboto, 14.2.2015 v Kulturnem domu Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu.

Program:
17.00  Igra za otroke: "Anton zna čarati" in pustna zabava za otroke

20.00 Valentinov ples v maskah z ansamblom Grajski kvintet

 

 

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Se vidimo v maskah!